Wegańskie pyszności to wymarzona pomoc dla osób stawiających pierwsze kroki w świecie kuchni wegańskiej, choć nie tylko. Dunja Gulin, szefowa kuchni oraz doświadczona dietetyczka prowadząca kursy zdrowego gotowania, w przystępny sposób wyjaśnia główne składniki diety wegańskiej oraz roślinne zamienniki mięsa i nabiału. Pod jej kierownictwem przygotowanie pysznych dań stanie się łatwe i przyjemne, a efekty – począwszy od zdrowych śniadań i obiadów po coś słodkiego – po prostu palce lizać! O autorze: Dunja Gulin zyskała swoje pierwsze kulinarne doświadczenie w Istrii, podglądając przy pracy dziadków, rodziców, ciotki i sąsiadów. Zafascynowana zdrowym odżywianiem uczestniczyła w szkole naturalnego gotowania i asystowała wielu szefom kuchni w Chorwacji i za granicą. Od dziewięciu lat sama jest kucharką i prowadzi zajęcia ze zdrowego gotowania. Pisze też książki kucharskie, m.in. The Vegan Baker oraz Raw Food Kitchen. Więcej informacji na stronie: www.rentajchefa.com
W KSIĄŻCE ZNAJDZIESZ MIĘDZY INNYMI PRZEPIS NA CHLEB BEZMĄCZNY – BEZGLUTENOWY.
Autor | Dunja Gulin |
Wydawca | Fundacja Źródła Życia |
Ilość stron | 144 |
Format | 19,5 x 24 cm |
Oprawa | twarda |
„Serdecznie polecam wam książkę kucharską: Wegańskie pyszności. Proste i inspirujące przepisy kuchni wegańskiej.
Wpisując kod rabatowy z mojego bloga: ZNTWEGE otrzymacie dodatkowe 40% rabatu na tą publikacje w sklepie wydawcy!
Kod rabatowy należy wpisać w koszyku:)”
Marzena Bojko
Wydawca:
Fundacja Źródła Życia
Budy-Zasłona, ul. Źródlana 1
96-320 Mszczonów
tel. 46 857 13 54
e-mail: sklep@fzz.pl
www: sklep.fzz.pl